(Android/iOS) Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes goljufija koda veliko zlata
Feb 16, 2022 17:40:59 GMT
Post by uncrypwealthtabti on Feb 16, 2022 17:40:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Najboljša igra doslej, njena grafika je, da so kontrole dobro popravljene in mislim, da bi morali dodati več iger Ace Fighter.
Začelo se je super, zdaj pa postajam BS. Nenehno moram potiskati pleve in kar naenkrat ne morem zmagati. Ne morem osvojiti zlata je bilo zmagovanje obremenitev pred vstopom v naprednejšega borca. Dobra igra, razen tega, da lahko daš svoj strel, vredno je poskusiti, zabavaj se na začetku, kot sem rekel. Upam, da sem morda samo v padcu. Stvari se bodo morda vrnile, posodobite moj pregled in več zvezdic, dobra grafika, hitra igra, jo poskusite
Ta igra je zelo zanimiva, vendar po eni igri ne morejo začeti, kar je najslabše.
Igranje je neverjetno. Želim si le, da bi video nagradno kolo dalo orožje, ki ga uporabljate, in možnost prodaje starega streliva. Še vedno dajem 5 zvezdic samo zaradi zabave.
To je zelo dobra igra, vendar sem obstal brez zlata za nakup krogel in raket, ta igra me prisili, da kupujem krogle in rakete z denarjem, zato odstranim to dobro igro in vrteče kolo ne bo delovalo pravilno!!
Prvič, samo oglasi, drugič, ki sem jih igral, udari jih, drugič se je igra zlomila, tako da 1 zvezdica popravi igro
Je res dobra igra, ima lepo grafiko, ne zaostaja, tudi zvočni učinki so dobri.
Igra je najboljša, vendar ji dajem 3 zvezdice, ker je prvi razlog, da še ni posodobljena, drugi razlog pa je, da sem jo igral pred dvema dnevoma in se je igra takoj ustavila in je bilo sporočilo, da se je igra ustavila, ko sem začel igra spet moji vsi podatki so bili izbrisani, moja vsa bojna letala so bila spet zaklenjena, nivoji so bili tudi zaklenjeni in tudi vse stanje denarja je bilo izbrisano, prosim, popravite, ampak res je igra najboljša igra letalskih sil.....
Razmislite, če lahko, ločite zvok boicr od ostalega zvoka. Ta glasovni radio je moteč. Zaradi tega resno odstranim igro.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Акционе rswa
Odlična igra, vendar ji je dala samo 3 zvezdice, ker bo vsakič, ko se bom boril skozi vsak val, tarče SAM nemogoče ustreliti. Sploh jih ne vidite, ker so pod zemljevidom. Vidite samo obroč ali kvadrat okoli njih iz ključavnice. Resnično morate to popraviti. Edini zanič način, da se premaknete na naslednjega, je, da se zrušite in znova premagate ta val, vendar se 2 vala pozneje ponovi. Prav tako bi bilo lepo, če bi obstajal način zgodbe ali ravni/misije. Nekaj drugega kot na spletu
To je odlična igra, mislim, da bi morali dodati nekaj napadalnih helikopterjev, ko napadate kopenske baze, vendar na splošno in ugibate, da vržete nekaj prikritih letal, a je kljub temu dobra igra.
Igra je odlična, vendar ne morem uporabiti nekaj curkov! Preprosto se zruši 😭😭
Bilo je zanimivo, dokler nisem odkril, da nima prave zgodbe. Preživetje se je hitro dolgočasilo. V bistvu spletna igra.
Urejanje mojega pregleda. Bolje bo, če dodate nastavitve težavnosti. Tako lahko igramo igro bolj zabavno. Ker je kot že v glavnem načinu.
Nisem lovski pilot. Toda ta igra je bila zelo zabavna. Grafika je vrhunska. Samo dobro se imam pri igri, ki se kar nadaljuje. Konča se šele, ko dosežete pet zvezdic. Imel sem izzive in zelo redko je spodletelo. Moja edina prava pritožba je, da med igralci v spletnem boju ni komunikacije.
Igra je lepa, vendar ne morem gledati oglasov in ne vem zakaj se moji oglasi ne vidijo
POPOLNA IGRA KOT SEM PRIČAKOVAL GRAFIKA KOT IGRA NA PC-ju!!!!!!!!!!!! Razvijalcu pa svetujem, da je lahko pogled v pilotski kabini širši, kamero lahko vrtimo za kamero zunaj in znotraj kokpita letala, ne pozabite pa, da morajo gumbi v kokpitu izgledati realistično.
Kaj delaš človek? Najprej daš toliko kovancev prek oglasov, zdaj pa po nekaj dneh to nehaš in daješ strelivo za puške, ki niso v uporabi. Če boste nadaljevali s tem, bom zagotovo zapustil to igro
To je fantastična igra, vendar potrebuje nekaj sprememb.Prvič, zelo dobro bi bilo, če bi igralec lahko oblikoval površino Warcrafta z različnimi barvami. V resnici ima vsaka vojska svoj barvni slog in ta možnost naredi igro bolj fantastično. Drugič, zelo dobro bi bilo, če bi igralec lahko izbral različna letala, ki niso enaka, kot jih izbere. Tretjič, dim na desnih rezilih letal, ko se poškodujejo, postane igralca živčen. Prosimo, odstranite.
Igra je zelo realistična v primerjavi z mnogimi drugimi! Edina stvar je, da je včasih malo moteč in se občasno ugasne. Toda igra se splača. Lepa izbira letal in orožja!
Gumslinger Actie vfb
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Екшн irn
Igra ima določene napake, ko menjate letalo .... zaslon postane zelen, ko boste tudi vi igrali kampanjo ali spletno tekmo
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Action ylw
Po ubijanju in ponovitvi igre se moje letalo vrne v vidno polje, vendar ga ne morem nadzorovati, kar bi povzročilo uničenje mojega letala. Sploh ni zelo realistično, tudi za igro. Sovražna letala včasih letijo tako neredno, kot nekaj v znanstvenofantastičnem filmu.
Odlična igralna izkušnja. Obožujem grafiko in spletne igre. Samo ena težava. Pri izbiri igranja igra občasno bombardira. V čem je lahko težava???Uporaba štirijedrnega procesorja z 1G RAM-a na platformi Android 8 oreo go edition in 5-palčni velikosti zaslona. Grafične nastavitve so najnižje?
Manevri letal niso dobri, kot sukhoi 37 ali ipd in vsa letala so enaka v nadzoru, ni jim dano nobene razlike, da izvedejo in občutijo boljšo izkušnjo za uporabnika, preveč oglasov....
Neverjetna igra in preveč zasvojenost Najboljša stvar pri tej igri je, da vam ni treba porabiti denarja za nakup stvari, ki jih lahko preprosto zaslužite z igranjem igre, kontrole so enostavne, lepa igra na splošno
Igral sem to igro, vendar se nenadoma ne morem prijaviti. Namestil sem in ponovno namestil še vedno isto 👎 Ocenil bi 🤏 4 zvezdice, prosim, delajte na njej. Tudi cene letal so previsoke, znižajte jih, to je odlična igra 👍👍👍
Dobro, a izgubil vse. Nisem se zavedal, da moramo klikniti na shrani/obnovi, da dobimo celotno kodo za obnovitev igre. Naredil sem samo posnetek zaslona kratke kode in zdaj ure in ure gledam neumne dodatke za to igro in ostal sem brez ničesar...
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes アクション toqd
Samo še eno plačilo za zmago v igri. moraš imeti zlato, misije plačajo tako malo, da ga tam nikoli ne narediš. lahko zavrtite kolo, lahko pa zavrtite 10X ali več in nikoli ne dobite zlata. in seveda imajo misije asa pilota, ki te ubije, če ti gre dobro na misijah. zato igrajte na lastno odgovornost.
Igra je zelo dobra in letala so videti kot prava, vendar se po 2-kratni uporabi igra ne odpre.
Ta igra je ena najboljših, kar sem jih igral do zdaj, igra ima veliko potenciala, ena stvar, ki bi jo rad videl, je možnost, da lahko nadgradiš svoja lovska letala in možnost igralne palice, da bo letenje veliko lažje , vendar je vsepovsod odlična igra. Kar tako naprej.
Še eno plačilo za zmago. Nemogoče je odkleniti naslednje letalo ali opremo brez plačila, česar ne bom nikoli storil. In nagrade za misijo so tako nesorazmerne s stroški letal. Grafika je dobra in misije se zelo ponavljajo.
Ohranil bom resnično. Ali mi je všeč ta igra. Do neke mere da.Zakaj ga potem ocenjujem z eno zvezdico? Ker so se razvijalci odločili, da bom moral kupovati vsako letalo ali oborožitev zaporedno, namesto da bi mi omogočili, da zaslužim zlato in kupim, kar hočem. Zdaj imam več letal in pušk, ki jih nikoli ne bom uporabil in ne bom porabil časa ali denarja, da bi zaslužil zlato, da bi dobil konfiguracijo, ki sem jo dejansko želel.
Že 2 dni gledam dodatke in prejel sem samo 1 bonus vrtljaj namesto običajnih 3 bonus vrtljajev.
Res mi je všeč igra, vendar je število točk manjše za miljo. Potrebujem približno 500.000 točk, da odklenem novo orožje, in igro sem igral kot nor in naredil kot 15k rezultatov in potrebuje 500.000 v zlatu, da se odklene in če bi ga toliko zlata bom še naprej odklenil borce in ne orožja, tako da bom morda končal igro in ne bom mogel dobiti tega rezultata...če je mogoče revidirati shemo točk, bi bilo od mene 5 zvezdic...
O moj bog!!!!😲😯😯 Iskal sem oster zračni boj in našel sem ga, vau, ta igra je morilec, verjemi mi, prenesi to igro in nikoli ti ne bo žal , mislil sem, da je podobna drugim dolgočasnim igram, vendar sem jo poskusil in ugotovil, da je to najbolj osupljiva igra zračnega boja, kar sem jih kdaj igral, bojno polje je tako intenzivno, enostavne kontrole, super manevri, rakete, puške, posebno učinki, različne misije, da se izzoveš, vedno se nasmehnem, ko igram to igro😎😎🙂🙂
Zelo zabavne bitke pri letenju in kontrole gibanja delujejo odlično. Všeč so vam sistemi ciljanja. Toda nekaj točk sem vzel, ker se ne moreš pridružiti prijateljem in je zavajajoče. Kakšen je smisel imeti kodo povabila, če ne moreta igrati skupaj?? 🤔 Tudi menim, da je "spletna" Death Match lažna, ker vsakič zmagam! 😟 Ne poskušajte preslepiti ljudi!
Prosim, dodajte toliko zaveznikov v misijo, ker je moje letalo preveč mehko za sovražnike in številne misije (ustvarite več jet.weapons.maps). ;)Odlična igra
To je lepa igra, vendar ne ponuja funkcij za več zabave, kot so prijatelji, prošnja za prijatelje, klepet, glasovni klepet itd. kot druge igre. Predvsem pa v tej igri Najboljša bojna letala niso na voljo. Všeč mi je. J17 Thunder (pakistanski) je zmogljiv in priljubljen Jet kot drugi... Prosim, upoštevajte moje mnenje.. Sem profesionalec te igre..ampak mi je že dolgčas igrati..
Igra je zelo dobra, vendar pot nadgradnje ni dobra in vitalna igra postane monotona in potem morate počakati na nadgradnjo, ker nimate dovolj zlata ..da vas lahko privabijo, da porabite denar in kupite zlato ..kar ni vedno dobra strategija .. prav tako ji manjka raznolikost in angažiranost .. če igrate na kolo sreče, boste prejeli darila, ki niso uporabna na vaši ravni .. kar je za vas izguba časa za gledanje brezplačnih oglasnih videov in tudi ko ga boste vrteli, komaj boste dobili kaj zlata.
Všeč mi je potek epske funkcije in nadzor je enostaven, da nadaljujete z dobrim delom
Uživanje je tako realistično, z eno izjemo, da mi igra povzroča težave po nekaj igranju. Zaslon postane nor, kot da bi se zagozdil. Ali lahko pomagate odpraviti to težavo?
Igra je super, sploh ne moti, da bi porabil malo denarja, vendar vsakodnevne nagrade ne delujejo vrtenje kolesa ne deluje, zato je igra bolj zabavna, ko prejmete nagrade