(Android/iOS) Block Strike εξαπατήστε τον κωδικό απεριόριστους πολύτιμους λίθους
Feb 16, 2022 17:49:47 GMT
Post by uncrypwealthtabti on Feb 16, 2022 17:49:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε τον κωδικό απεριόριστους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Παίζω για 2 χρόνια. Υπάρχει κάτι που με ταλαιπωρεί είναι αυτό το afk kick. όταν μου αρέσει να μην κινείσαι ολόκληρο το παιχνίδι, δεν με κλωτσάει και όταν το άτομο είναι ενεργό και σταματάει για περίπου 5 λεπτά συνολικά, σε κλωτσάει κατάματα ακόμα και όταν δεν είσαι, κάτι που είναι άδικο. Οι επιδιορθώσεις σφαλμάτων χρειάζονται έξυπνη λύση το anti cheat μερικές φορές είναι άδικο. Τα χειριστήρια χρειάζονται περισσότερο προγραμματισμό για ομαλή λειτουργία
Ωραία παίζω αυτό το παιχνίδι καθημερινά με τον ξάδερφό μου και τον μικρό αδερφό μου ο αδερφός μου πάντα πεθαίνει
Ειναι το καλειτερο!!!!!!! Ειμαι 13 επιπεδο
Καλύτερος
Παρακαλώ, διορθώστε την αγορά εφαρμογών που εντόπισε κάτι που εμφανίζεται πάντα κατά τη φόρτωση της οθόνης έχουν περάσει 8 μήνες από τότε που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα
Νταξει δεν ειναι τελειο
Το παιχνίδι είναι ήσυχο ένα διασκεδαστικό ζόμπι, αλλά μερικές φορές θυμώνω γιατί πάντα πεθαίνω αλλά nvm αυτό το μισό μισό
Κάνει 100 ώρες ενημέρωση και σταματά
Τα ελέγχους είναι σκάτα
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι όπως πριν από ένα χρόνο, το gameplay είναι αρκετά καλό, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι οι ανταμοιβές είναι 99% πιθανότητα αυτό το σφάλμα να σας αφήσει να μείνετε εκεί! Και. Εσείς οι προγραμματιστές πρέπει να διορθώσετε αυτές τις ανταμοιβές και να τις αλλάξετε γιατί δεν μπορώ να παίξω άλλο το παιχνίδι😭😭😭
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά έχει ελάχιστα προβλήματα: Σε διώχνουν από τα παιχνίδια χωρίς λόγο, μερικές φορές το παιχνίδι δεν σε αφήνει καν να παίξεις κανέναν διακομιστή, το σύστημα ζημιών σε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φρικτό, για παράδειγμα: όταν χρησιμοποιώ έναν ελεύθερο σκοπευτή AWP χρειάζονται τουλάχιστον 3 πυροβολισμοί για να σκοτώσεις κάποιον, αλλά σε σκοτώνουν με ΜΙΑ βολή, η φυσική είναι κακή, τα παιχνίδια είναι κολλημένα, τα μαχαίρια ΔΕΝ έχουν βεληνεκές, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το τρίψεις σε αυτά τα παιχνίδια, αφού σε ΔΙΩΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟ. Αυτό το παιχνίδι είναι απλώς ένα CS:GO cop-out, κατασκευασμένο από έναν άπληστο developer.smh
Block Strike Actie hdua
Wow.it super cool έχει παιχνίδι με καλαμάρια μέσα, είναι εκπληκτικό rexet το λατρεύω.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩😄😚😚
Πούτσα
Αυτό το παιχνίδι πρέπει να επιδιορθωθεί γιατί συνεχίζει να λέει παρακαλώ περιμένετε, αλλά δεν φόρτωσε, επιδιόρθωσε και τους παίκτες επειδή το dmg είναι ψευδές, οι παίκτες hp είναι ακόμα γεμάτοι ενώ τους καταστρέφει.
Αυτό το παιχνίδι φτιάχει λογαριασμό με το e-mail σου χωρίς να σε ρωτήσει !!
Αυτό ειλικρινά είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και η νέα ενημέρωση είναι αναμμένη και όλα τα άλλα, αφού η ενημέρωση κάθε φορά που βγαίνω από ένα παιχνίδι υπάρχει πάντα μια πινακίδα που λέει "Παρακαλώ περιμένετε..." και χρειάζονται AGES ή πρέπει να το πω ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, και ΟΛΑ τα λεφτά και οι εκπτώσεις που κέρδισα από το παιχνίδι ΕΦΥΓΑΝ. Επομένως, το επανεγκατέστησα σήμερα, μετά υπάρχει ένα άλλο ΣΦΑΛΜΑ, το οποίο όταν συνδέομαι στον λογαριασμό μου, λέει "Λογαριασμός σύνδεσης" και λέει επίσης ότι το επίπεδο είναι 0. Ελπίζω λοιπόν να μπορέσετε να διορθώσετε αυτό το σφάλμα για ένα ευχάριστο παιχνίδι.
Κάτι συνέβη στο e-mail μου και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κύριο λογαριασμό μου ...βοηθήστε με, παρακαλώ
Εντάξει αυτό το παιχνίδι μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά είναι αυτό που λέει ότι είναι ότι η δόση έχει περισσότερες από 15 λειτουργίες και θα ήθελα να το παίξετε, αλλά το παιχνίδι είναι να πάρεις χρυσά νομίσματα και γκρι νομίσματα και να αγοράσεις όπλα με αυτά. και μπορείτε να επεξεργαστείτε τον χαρακτήρα σας είναι κάπως σαν tf2, αλλά δεν είναι και έχουν θέματα διακοπών, απλώς δοκιμάστε το δημιουργημένο βάλτε πολλή δουλειά σε αυτό και για εσάς τους παλιούς παίκτες ενημερώθηκε πολύ, οπότε απλώς δοκιμάστε και αν δεν το κάνετε Δεν ξέρω το όνομα χρήστη μου είναι itant132, ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Παρακαλώ, τα στούντιο rexet απαγορεύτηκαν να κακοποιώ τις μαμάδες που είναι κακός με όλους
Την πρώτη φορά που έπαιξα το παιχνίδι με έδιωξε πολύ όταν προσπάθησα να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι. Το διέγραψα και το κατέβασα ξανά. Τώρα μπορώ να μπω σε παιχνίδια, αλλά λαμβάνω 10 διαφημίσεις ανά παιχνίδι
Το παιχνίδι μου είναι φανταστικό, μου αρέσει, αν και το πρόβλημα που έχω είναι ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε τυχαίες στιγμές όταν παίζω παιχνίδια και μετά με διώχνει ο πελάτης. Διορθώστε το.
Τα έχω όλα
Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχει υποστήριξη bluetooth για να είναι πιο εύκολο γιατί μερικά ppl όταν παίζουν εκεί, η παλάμη γίνεται υγρή, έτσι το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Είμαι πρόθυμος να περιμένω αυτό το παιχνίδι να έχει υποστήριξη ελεγκτή ή υποστήριξη ελεγκτή bluetooth για καλύτερο παιχνίδι. Τέλος πάντων, διασκέδασα με το παιχνίδι, αλλά απλώς περιμένω την υποστήριξη του ελεγκτή, ευχαριστώ και αντίο
Αλχθεια είναι το καλητερο παιχνιδι και μαρεσι παρα πολυ αυτο το παιχνιδι.
Παιχνίδι Einai Kalo
Καλές Απόκριες!, Rexet Studios Ο καλύτερος συνιστώμενος σας επιστρέφει! Μου αρέσει πολύ η ενημέρωση του παιχνιδιού καλαμάρι! Συνιστώ πραγματικά να προσθέσετε αυτά: Παιχνίδι με καλαμάρια Avatar Νέο δέρμα όπλου Διπλό XP Ζόμπι χαμηλότερης υγείας Κάντε πίσω σε όλους τους χάρτες ζόμπι Νέα όπλα όπως: Πριονισμένο πυροβόλο όπλο (Μονό) Προσαρμογή όπλου όπως Τοποθέτηση λέιζερ στο όπλο Μπροστινή λαβή: για μείωση της ανάκρουσης Πεδίο εφαρμογής (άλλα όπλα) Προσθέστε επίσης χειροβομβίδες, αλλά η ζημιά από τη χειροβομβίδα είναι μόνο 50 Αυτό είναι όλο παιδιά! Ελπίζω να το προσθέσετε αυτό
Γεια σας, ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά θέλω να κάνετε κάτι για το στρατόπεδο αναπαραγωγής
Ο καλύτερος χαμός είμαι 4diti
μόλις καταστρέψατε το παιχνίδι. Δεν θέλω να περιγράψω τα διάσημα πράγματα που αφαιρέθηκαν γιατί τα άλλαξες όλα με τίποτα και βαρετό. Θέλω πραγματικά αυτό το παιχνίδι να έχει 3,5 αστέρια. παιδιά ούτε καν δουλεύετε, απεγκατέστησα το παιχνίδι και κάθε εβδομάδα βλέπω τις αναβαθμίσεις, είναι όλες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων. κάνεις μια αναβάθμιση σε 2 μήνες και ήταν απλώς μικρές διορθώσεις σφαλμάτων. Θυμίζω ότι παίζαμε το 2019, 2018 και όταν ήταν απόκριες μας έδωσε 300 χρυσά και τώρα δεν μας δίνετε ποτέ χρυσό για να ανεβούμε level. Σκουπίδια.
Όταν ο φίλος μου μου είπε αυτό για όλα, θα ενθουσιαζόμουν και μόλις ολοκληρώθηκε η λήψη, δεν πίστευα στα μάτια μου Ο φίλος μου είπε "Όλα τα όπλα είναι δωρεάν και τα δέρματα" και απογοητεύτηκα σε αυτό το σημείο, οπότε δοκίμασα τόσα πολλά παιχνίδια τα modes και είναι πολύ άσχημα, δεν θα πω ψέματα (BTW αυτή είναι η γνώμη μου και αν σας προκαλέσει αυτό το σχόλιο, τότε είστε τρελοί, έγραψα μια ολόκληρη πρόταση)
Τέλειο παιχνίδι το καλύτερο
Είναι καλό, αλλά πάντα αποσυνδέομαι και απλώς χάλασα το παιχνίδι μου, παρόλο που δεν έκανα τίποτα και πάντα λέει ότι "ανιχνεύτηκε εξαπάτηση" ακόμα και εγώ δεν έκανα. Και η φόρτωση είναι τόσο μεγάλη που δεν υστέρησα καν στο παιχνίδι. Θα το παίξω ξανά αν το διορθώσετε
Η νέα ενημέρωση ρουφάει το κόκκινο φως και το πράσινο φως δεν έχει ήχο για να ξέρεις ότι δεν θα κουνηθείς είναι δύσκολο να το παίξεις
Block Strike Akcijske igre gzmf
চেকারস বোর্ড oidr
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για 2 χρόνια στο άλλο μου τηλέφωνο. Το παιχνίδι, τα χειριστήρια και τα γραφικά είναι σε αυτό είναι πολύ καλά. Αλλά γιατί δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο παιχνίδι; Δεν μπορώ καν να το παίξω αυτή τη στιγμή. Απεγκατέστησα το παιχνίδι και το κατέβασα ξανά αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παρακαλώ, διορθώστε αυτό το πρόβλημα και απαντήστε στο αίτημά μου.
Block Strike Laga cnpf
Η παλιά έκδοση ήταν τουλάχιστον αρκετά καλή για να παίξω, αλλά τώρα δεν μπορώ καν να παίξω πια γιατί κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ λέει συνέχεια, "Σφάλμα Πάρα πολλά αιτήματα" και πραγματικά με ενοχλεί. Επομένως, εάν μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό ή το διορθώνετε, θα το εκτιμούσα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορείτε να βάλετε ρομπότ σε αυτό, ώστε να μπορούμε να είμαστε συνδεδεμένοι και εκτός σύνδεσης ταυτόχρονα, επειδή με αυτόν τον τρόπο οι νέοι παίκτες θα είναι καλύτεροι σε αυτό εκτός σύνδεσης από το να είναι συνδεδεμένοι επειδή μοιάζει σχεδόν με το παιχνίδι, αλλά κάτι λείπει σε αυτό ένα εάν έχετε την ευκαιρία να βάλετε bots σε αυτό, ενημερώστε με για την επόμενη ενημέρωση ή θα μπορούσατε να το κάνετε αργότερα
😂😂😂😂
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που μια μέρα τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ επειδή λέει σύνδεση λογαριασμού, προσπάθησα να κατεβάσω ξανά το παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο που ήμουν επίσης παλιά lvl 12 και τώρα είμαι lvl 1 χωρίς όνομα! ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ!
Αυτό το παιχνίδι είναι ίδιο με το cs go, το cs1.6 έχει πολλές λειτουργίες όπως λειτουργία ζόμπι, Deathrun κ.λπ.
Μισώ πώς άλλαξε το παιχνίδι, αλλά θα δώσω 5 αστέρια για αναμνήσεις 4-5 ετών (1500 περίπου ώρες)... Αντίο. Ευχαριστώ.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο να πάρεις χρυσά χρήματα, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι
Για τον Οδυσσέα
Καλούτσικο
Έχω ένα πρόβλημα Γιατί πρέπει όταν βλέπουμε 1 διαφήμιση να μας δίνουμε μόνο 1 χρυσό; Υπάρχει ένα πιο ωραίο παιχνίδι από αυτό το Give 90 Gems σε 1 διαφήμιση
Απογοητεύτηκα πολύ όταν ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εξομοιωτή σε αυτό το παιχνίδι, πολύ άδικο για άτομα που δεν έχουν κινητές συσκευές, παρακαλώ διορθώστε το anti cheat σας στους εξομοιωτές για μια βαθμολογία 5 αστέρων.
Οι μισοί από αυτούς τους χάρτες έχουν αφαιρεθεί από ένα καλύτερο παιχνίδι που ονομάζεται pixel gun 3d, ένα παιχνίδι που πρέπει να κατεβάσετε φίλε, δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες Τουλάχιστον όλοι έχετε μερικούς από τους δικούς σας χάρτες oh and Squid games game Garbage it's not αξίζει τον κόπο ελπίζω να σου κάνουν μήνυση λυπάμαι αλλά γίνε πιο πρωτότυπος και ίσως μπορούσες να πας κάπου.😔😔😔
Υπάρχει ένα σφάλμα στο κατάστημα με τα ρούχα, δεν μπορείτε να αγοράσετε κανένα από τα νέα ρούχα. Λέει, "εσωτερικό σφάλμα". παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
Block Strike ایکشن ukyx
Του δίνω μόνο ένα αστέρι γιατί η αγορά εξοπλισμού είναι δύσκολη και η τιμή είναι γελοία, θα χρειαστούν μήνες ή χρόνια απλά να κερδίσεις χίλια ασημένια για να αγοράσεις ένα όπλο ή ένα δέρμα. Παρακαλώ αλλάξτε το σε πολύ φθηνότερα.
Nvm, ik γιατί δεν λειτούργησε, τώρα έχω πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων, δεν μπορώ να στείλω μήνυμα σε έναν φίλο, αλλά μπορώ στο παιχνίδι, έπρεπε να αλλάξω από τη συνομιλία από όλους, την ομάδα και όλους ξανά για να μπορώ να συνομιλήσω. είναι τόσο ηλίθιο.
Καλό αν δεν έχετε τίποτα άλλο να παίξετε