Post by uncrypwealthtabti on Feb 16, 2022 18:11:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több tokent csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyszerű játék, azzal is lefoglal mindenkit, hogy egyedi frissítési borítókat biztosítson a telefonokhoz, töltse le az összes boltból, és a Google Playen is 100%-ban INGYENES, jó szórakozást a játékhoz.
Bake it Santai xruf
TUF GAMING Z490-PLUS|Alaplapok|ASUS Magyarország
Folyamatosan késik, és túl sok hozzáadást hoz. Utálom ezt a játékot!!.
A játék valósághű, különösen a festési hatás. Ennek ellenére kissé unalmas volt.
Nehéz játszani a hirdetésekkel, nem lehet frissíteni az üzletet, csalódott vagyok az alkalmazásban
Phone Case DIY Simulasi autj
Imádom észt a játékot. 😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😃😄😁🙂🙃😀😀3526 ^ _ ^ gacha élet gacha club 🍭🍣🥗🥣🍱🍠🍦🍨🍤🍣🍢🍨🦞😊😊😊😊😉😆😄😉😉😉
Az egyetlen ok, amiért 5-ből 2-re értékeltem, mert csak szórakoztam a bátyámmal, amikor végeztem a színezéssel, csak ki akartam szárítani, és mindig olyan hirdetéseket tesz fel, amelyeket nem is tudok játszani ✋ és annyira késik hibás volt, ezért eltávolítottam.
nagyon jo
Túl sok hirdetés
EZ TÉNYLEG A LEGROSSZABB ALKALMAZÁS, AMIVEL VALAHA TALÁLKOZTAM. Minden másodpercben sok hirdetés jelenik meg, uggh hirdetések. 30 percembe telt egy telefon díszítése, és az alkalmazás törölte a kemény munkámat, és nagyon ideges voltam.
annyira kielégítő, sok funkcióval és kevesebb kiegészítéssel rendelkezik!
bár nagyon jó játék, de rátettem a ragasztót, a játék hirtelen laggy lesz, szóval 4 csillag
Nem enged játszani, csak összeomlik
jó játék, de adjunk hozzá annyit👩🎨👩🎨
Túl sok reklám, amit el sem hiszem, miután felfújtam, aztán hirdetések, miután újra csináltam hirdetéseket 😅😅😅😅😅😅😅 Ezt nem tudom 😡😡🤬😤😡
TAOYUNXI TAOYUNXI Phone Cases For Samsung Galaxy ACE 4 NXT G313 G318H 4.0inch G313H Cover DIY Hard Silicone Plastic Shell Hood. Elérhetőség: Elérhető.
Ez egy csodálatos játék, imádom, mindig játszom, de nem látok olyan kiegészítőket, mint a pop it vagy a márvány, de a többi csodálatos
Béna
Ez a játék sok kiegészítést tartalmaz, de ezen kívül a játék nagyon jó.
Régen nagyon jó volt de már nem ugyan is amikor ragasztózok akkor nagyon akadozik ( egyszer 10 kerek percembe telt mire be kell fejezni a ragasztózást!😠😠 ) és amikor rákapcsolom a wifit akkor 30 másodpercenként jön a reklám!😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😒😒😒😡😡😤😤🙄👎❌❌👎❌👎❌👎
Ez a játék rendben van, de ahogy mindenki más mondja, TÚL SOK HIRDETÉS!! Minden alkalommal, amikor megpróbálok más színt választani, AD. Amikor a festészet kellős közepén vagyok, AD! Ez állandó, és a játék sem túl szórakoztató.
Cover fai da te Simulazione dnic
Nem próbálok durva lenni, de ez az alkalmazás minden egyes másodpercben nagyon sok hozzáadott értéket tartalmaz, ez nagyon bosszantó. Remélem kapsz visszajelzést
Alapvetöen a játék nagyon jó de mióta bedobott egy reklámot és nem tudom átugrani nén tudok játszani
Jók a telefonok
Ez a játék rossz, mert minden alkalommal, amikor játszani fogok, leáll, és visszavisz a kezdőképernyőmre. Ne töltsd le ezt a játékot!!!
Чехол на телефон своими руками Симуляторы jpo
phone case diy 5.0 Töltsd le az Android APK-t | Aptoide
Egészen szórakoztató, amíg fel nem oldod a többi részet, például a poppet telefontokot és a stencilt1, de utána meg kell nézned egy hirdetést, hogy megkapd, és a legtöbbször nem volt elérhető, és egyszer megnézed a hirdetést, és egyszer megcsinálod. akkor újra meg kell néznie egy másik hirdetést, nem kapja meg ingyen, és túl sok hirdetés van, és még hozzá kell néznie a VIP-hez. Ha egyáltalán nem lennének hirdetések, és nem kellene figyelnie a dolgokat a tokok feloldásához, akkor jobban szeretném ezt a módszert.
De most, amíg ez az alkalmazás rossz, kérjük, ne használja a Phone Case DIY alkalmazást. Előfordulhat, hogy ez megfelelően összeomlik, vagy figyelmet igényel, és ne szakítsa meg az alkalmazást. Telefonok nem használják ezt az alkalmazást. Keresse meg magát és küldjön üzenetet. Rendszerkövetelmény a dupla buszos RAM igényléséhez. Nem szeretem ezt.
Várnia kell néhány napot, hogy különböző dolgokat kapjon. Sok reklámot kell nézni .👍👍👍❤❤❤
Sok hirdetés van benne, de kihagyhatom, így nem bánom, hogy szeretem a játékot, de nem akarok hirdetéseket, ezért kapcsold ki a Wi-fitffffffff!!!!!!!
nagyon jó, de utálom a reklámokat
Ez a játék nagyon addiktív és szórakoztató, eltekintve a két másodpercenként megjelenő hirdetésektől és attól, hogy VALÓBAN késésben van! KIJAVÍTSA KÉREM! remélem hasznos volt az értékelésem
Általában nem írok véleményt a játékokról, de a legtöbb embernek megvan, én 2 csillagot adok az értékelésre, mert nagyon meghibásodott, és 15 másodpercenként volt egy hirdetés! Nem ajánlom, ha 15 másodpercenként újra szeretne hirdetéseket megjeleníteni.
Amikor játszom, mindig késik, és hozzáadja, nem engedi, hogy cuccot vásároljak, még akkor sem, ha be van kapcsolva az internet, ki kell javítanod ezt a hibát
ez a játék nagyon szórakoztató, de annyi reklám van benne
Ez egy nagyon jó játék, de számomra egy kicsit lassabb az internet a vártnál
Nem nekem való, ebben a játékban már az elején voltak hirdetések, megpróbálom kihagyni, de a gomb nem működött, ezért levettem a játékot és visszamentem jobbra, miután befejeztem a telefontokot, megint volt egy hirdetés, megpróbálom vedd le, de leállt, ezért annyira dühös lettem, hogy azon gondolkodom, hogy töröljem ezt a (játékot) ):
ez az egyik kedvenc játékom, de nem volt olyan hirdetés, aminek örülnék
Remek játék, de sok reklám